Vítejte na stránkách TC

32. ročník MP Velká Bíteš ve dvouhře zná vítěze

31.08.2021 11:35

Třicáté druhé měření tenisových sil se odehrálo opět na tenisových dvorcích ve Vlkově. Termín vzhledem k soutěžním utkáním musel být přesunut o týden dříve.  Zřejmě to hrálo roli, že byla letošní účast menší.

Přesto bylo vidět několik velmi napínavých a pěkných zápasů. Nejprve všichni účastníci se rozdělili do dvou skupin a zde odehráli vzájemné zápasy, ze kterých vyšli čtyři semifinalisté. V obou skupinách se bojovalo do posledního zápasu o druhé postupové místo do semifinále. Nakonec se k vítězům skupin Michalu Markovi a Pavlu Karáskovi připojil Petr Stejskal a vlivem lepšího skóre Aleš Geisselreiter, který o jeden gem předčil svého bratra Ivana.

V semifinále za krásného tenisového počasí, roli favoritů potvrdili oba vítězové skupin. Michal Marek porazil Petra Stejkala 6:1, 6:4 a Pavel Karásek ukončil tažení turnajem Aleši Geisselreiterovi v poměru 6:2,6:2. Sobotní odpolední finále nabídlo vyrovnanou bitvu, ve které musel rozhodnou, až třetí set. Více sil v něm měl Michal Marek a stal se letošním vítězem. Dvouhra tedy svého vítěze má. Vítězný pár ve čtyřhře bude znám 28. září. Doufáme i s větším počtem účastníků. Na závěr chci poděkovat ČUS, díky ní byl turnaj zařazen do akce Sportuj s námi a našim sponzorům Městu Velká Bíteš, Restaurace u Raušů, Hračky Stejskal, Karásek Pavel, Marek Vladimír, ČUS, Tipsport, CAR 4 WAY.

S pozdravem předseda klubu Michal Marek.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.