Vítejte na stránkách TC

Matador opět lže

04.09.2019 12:01

Reakce předsedy TC Velká Bíteš na článek v Exit 162 9/2019

Chci se osobně vyjádřit ke lžím ve článku, který vyšel v Exitu 162 v zářijovém čísle.

Vyjasnění faktů:


TC Matador se staral o kurty 17 roků - TC Matador vznikl v roce 2009 (od roku 2010, kdy kurty byli přiděleny TC Matador začala návštěvnost klesat a kurty, areál chátrat.

TC města Velká Bíteš od 1. června se stalo novým pronajímatelem - TC města Velká Bíteš se ještě nestalo pronajímatelem tenisového areálu (žádná smlouva nebyla podepsána) kvůli devastujícímu stavu tenisového areálu. Naopak TC města Velká Bíteš pomáhá městu na zrekonstruování nového areálu.

Technické zázemí nevybudoval TC Matador (v té době ještě ani neexistoval), ale členové TC města Velká Bíteš (finančně zajištěno bylo od budoucích členů TC Matador, kdy se částka postupně těmto lidem splácela)

Nevyklizený areál - Město nakázalo vyklidit prostor do 31.7.2019 - areál stále není vyklizen.

21.května 2019 - v tento den přebírá odpovědná pracovnice MěÚ klíč ......s písemným potvrzením. Dle informace z MěÚ odboru majetkového nikdo písemné potvrzení nevydal.

O trénování mládeže se doufám každý z Vás, kdo měl zájem dát dítě na tenis přesvědčil. Poslední registrovaný mládežnický oddíl byl v roce 2010, vedený mnou a dalšími členy TC města Velká Bíteš. Nynější členové TC Matador se za svého členství v TC města Velká Bíteš na trénování mládeže nepodíleli.


Mrzí mě, že tyto nepravdy tady jsou, a že těmto lidem nejde o tenis, který by už mohl mít aspoň 3 generace hráčů a bohužel je to naopak a není tu skoro nikdo. Rád bych byl součástí nastartování nové tenisové éry, aby tento sport mohlo provozovat, co nejvíce lidí z Velké Bíteše a okolí.


 článek v Exit  162  9/2019

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.